Materialen van Gave Veste

 

Ter ondersteuning van het werk onder asielzoekers heeft Gave Veste relevante materialen beschikbaar. Hieronder een overzicht.

Klik op het onderwerp voor meer informatie.

 

Cursusmappen

 

Als u op de titel klikt, kunt u de inhoudsopgave van de cursusmap bekijken.

 Titel

Prijs 
map

Aantal
pagina's 

Aantal
avonden

Prijs
cursus (per persoon, excl. map)

 Kerk en Vluchteling

 12

110 

 4

 28

 Pastoraat

 11

52

 6

 34

 Jongerenwerk

 11

68 

 4

 23

 Kinderwerk

 12

100

 4

 23

 Bijbelstudie

 11

46 

 2

 15

 Vrouwenwerk

 12

98

 4

 23

Bovenstaande cursusmappen zijn ontwikkeld als achtergrondmateriaal bij de bijbehorende cursus. De mappen kunnen echter ook los besteld worden. Bestellen? Klik hierop.

 


Werkvormenmap

 

In de werkvormenmap staan meer dan vijftig verschillende ideeën over hoe u het kerkelijk werk onder vluchtelingen vorm kunt geven. De aanknopingspunten voor activiteiten variëren van een intercultureel zomerkamp voor jongeren tot een Engelstalige kerkdienst. Per werkvorm staan er handige tips voor de voorbereiding van de activiteit, de uitvoering en de nazorg beschreven. Ook de kansen en valkuilen bij een activiteit komen aan bod. De aanknopingspunten voor activiteiten met vluchtelingen zijn gegroepeerd rond o.a. vrouwenwerk, evangelisatie en gezelligheid. Daarnaast biedt de map handige adressen die u nodig kunt hebben voor het uitvoeren van de werkvormen. De creatieve layout maakt de map prettig leesbaar. Voor de inhoud is dankbaar gebruik gemaakt van ervaringen van Nederlandse kerken, waar Gave betrokken bij is geweest.  

De werkvormenmap kost 13 Euro, Plaats uw bestelling bij ons kantoor.

 

Voorbeeld: kerst- of paasviering

Download dit voorbeeld in pdf

 


Meertalige liederenbundelMeertalige Liederenbundel


In de bundel staan bekende christelijke liederen, die in meerdere talen beschikbaar zijn. In de bundel vindt u 515 liederen, verdeeld over 102 verschillende liedtitels en 14 talen. Variërend van Psalm 42 in het Portugees tot Hosanna in het Farsi. De liederen komen uit een groot deel van de christelijke traditie (Johannes de Heer, Opwekking en Psalmen). De liederen zijn   opgenomen in zoveel  mogelijk beschikbare asielzoekerstalen (Albanees, Arabisch, Armeens, Chinees, Engels, Farsi, Frans, Kikongo, Koerdisch, Lingala, Portugees, Russisch, Spaans en Swahili) en bij iedere titel een Nederlandse versie met gitaargrepen. De derde druk bevat Spaans als nieuwe taal en een aantal nieuwere liederen in meerdere talen.


Klik hier voor een overzicht van de liedtitels en de talen.


De liederenbundel is uitgevoerd in een vierringsmap in A5-formaat.


De bundel kost 18 Euro

De liederenbundel is ook op cd-rom (als pdf-bestand) verkrijgbaar. Deze kost 17 Euro. Er is ook een Engelstalige versie op cd-rom uitgebracht.


Bestellen?
Klik hierop   
Copyright © 2018 Gave Veste. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is Free Software vrijgegeven onder de GNU General Public License.