Werken bij Gave Veste 

Gave Veste is een interkerkelijke vzw, waar mensen vanuit verschillende denominaties bij betrokken zijn. Lokaal werk met vluchtelingen is erg belangrijk. Maar door te werken bij Gave Veste bent u bezig met te vermenigvuldigen: U levert een belangrijke bijdrage aan het mobiliseren van christenen in België, waardoor zij christelijk werk met vluchtelingen gaan doen. Met uw gaven kunt u een belangrijk instrument zijn. Het werk achter de schermen is even belangrijk als het toerusten van christenen.

Gelooft u dat…

  • God een bedoeling heeft met de vluchteling die naar ons land komt?
  • God van de Kerk vraagt het Evangelie in woord en daad aan vluchtelingen bekent te maken?
  • De Kerk hiervoor toegerust moet worden?
  • U een instrument in Gods hand bent om uw steentje bij te dragen?
  • God jou hiervoor misschien roept?

Binnen Gave Veste zijn diverse mogelijkheden: zoals christenen begeleiden in hun contacten en werk met vluchtelingen, of ondersteunende werkzaamheden op de achtergrond, waardoor het andere werk mogelijk wordt gemaakt. Wilt u een instrument zijn in Gods hand om (op bescheiden wijze) uw steentje bij te dragen?

Vrijwilligersvacatures

Klik hierop voor een overzicht van de vrijwilligersvacatures bij Gave Veste. Bel ons gerust als u meer wilt weten. 

Algemene informatie bij de vrijwilligers vacatures:

Medewerkers van Gave Veste ontvangen geen regulier salaris van de vzw. Alleen gemaakte onkosten worden vergoed. Medewerkers doen het werk bij Gave Veste op vrijwillige basis. Men kan ervoor kiezen om van achterban / vriendenkring / sponsoren te gaan leven, via welke men een loon uitbetaald krijgt. Of men kan een betaalde parttime baan combineren met parttime werk bij Gave Veste. Informeer gerust naar de mogelijkheden.  

Interesse? Informeer ernaar via email of neem contact met ons op.

   
Copyright © 2018 Gave Veste. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is Free Software vrijgegeven onder de GNU General Public License.