PRESENTATIES & PREKEN

2013 Flat Classroom Conference

Nodig ons uit voor een preek of presentatie

Betrokkenheid bij vluchtelingen begint met de juiste informatie. Om die reden geeft Gave Veste graag presentaties en/of (s)preekbeurten in je gemeente over christelijk werk onder vluchtelingen. Hierbij gaan we in op vragen die in de gemeente spelen en vertellen we over de organisatie en het werk van Gave Veste.

We willen graag meer voor je doen dan alleen komen spreken in de zondagse samenkomst. Gave Veste staat open voor vragen die leven in je gemeente, huiskring, jongerengroep of ander gezelschap. We bieden in overleg presentaties op maat aan.

Onderwerpen en vragen die regelmatig terug komen zijn:

  • Waarom vluchten asielzoekers?
  • Waar komen asielzoekers vandaan?
  • Hoe kom ik in contact met moslims?
  • Wat kan ik praktisch betekenen voor vluchtelingen? Hoe kan Gave hierbij helpen?
  • Wat kan ik betekenen voor vluchtelingen met verblijfsstatus in mijn wijk?

 

Zondagsschool

Een andere leuke optie is dat we langskomen komen  tijdens de zondagsschool in je gemeente. Bij een minimum van 12 deelnemers kunnen we een ervaringsspel tijdens een jeugdavond organiseren.

Nodig ons uit

Wil je graag dat Gave Veste een presentatie of preek komt geven in de zondagsdienst of tijdens een andere bijeenkomst? Neem dan contact op met Sjaak van Leijenhorst via info@gaveveste.be of bellen via 0486 / 776347

Als richtbedrag voor een preek/presentatie noemen we €50 sprekersvergoeding. Dit bedrag komt ten goede aan de werking van Gave Veste. Ten behoeve van de spreker zelf vragen we een kilometervergoeding van €0,25 per kilometer.