Wat doet
Piet bij Gave Veste?

Discipel- schap

Onderst. Mahabba

Contacteren kerken

Piet bij Gave Veste

Discipelschap en Bijbelstudie met vluchtelingen, dat is de kerntaak van Piet Klerk. Hij wil investeren in broeders die tot geloof zijn gekomen. Dit kan in groep, maar ook één-op-één

Wat Piet kan bieden is ondersteunend aan wat andere christenen doen. De contacten die jij persoonlijk hebt met vluchtelingen zijn onvervangbaar. Piet kan echter wel ondersteunen door hen verder te discipelen en te helpen groeien in het geloof.

We hopen hiermee dat (voormalig) vluchtelingen groeien in hun gaven en talenten en de kerk in België mogen dienen. Dat ze mogen groeien in leiderschap en getuigen onder volksgenoten (in België of land van herkomst!).

Vanuit Christus’ liefde gedreven hebben we vluchtelingen in nood lief. ''Want de liefde van Christus dringt ons...’'(2 Kor. 5: 14).

Ondersteunen Mahabba

Piet heeft een hart voor gebed. Hij is een drijvende kracht onder het interne gebed bij Gave Veste. Ook ondersteunt Piet de werking van Mahabba door lokaal contacten te leggen met kerken en christenen om hen aan te moedigen deel te nemen aan de gebedsbeweging.

‘''Jezus wil dat ieder Hem persoonlijk leert kennen en gered wordt''

Contacten met kerken

Piet legt contact met oudsten, voorgangers en leidinggevenden binnen kerken om Mahabba & Gave Veste aan hen voor te stellen of opnieuw onder de aandacht te brengen. Wat kan Gave Veste voor hen betekenen? Zijn er vragen? En mag er iemand van Gave Veste langs komen voor een spreekbeurt?

Steun het werk van Piet

Steun het werk van Piet met uw gift naar:

BE61 7360 0977 2917 t.a.v. Gave Veste met vermelding van 'gift werk Piet'

IMG_9264 (1)
IMG-20200810-WA0009
Weekly Devotional (3)
Al massira foto

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

NIEUWSBRIEF PIET

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden van Piet? Meld je dan aan voor zijn nieuwsbrief
AANMELDEN