PREEK & PRESENTATIE

52813276_444539352954357_8156266706126241792_o

Nodig ons uit voor een preek of presentatie

Medewerkers van Gave Veste komen graag spreken in je gemeente. Betrokkenheid bij vluchtelingen begint met de juiste informatie. Om die reden geeft Gave Veste graag preken en/of presentaties in je gemeente over christelijk werk onder vluchtelingen.

We delen graag een Bijbelse visie op vluchtelingen, migratie en vreemdelingen. In overleg met de gemeenteverantwoordelijke bekijken we welk onderwerp het best aansluit.

We willen graag meer voor je doen dan alleen komen spreken in de zondagse samenkomst. Gave Veste staat open voor vragen die leven in je gemeente, huiskring, jongerengroep of ander gezelschap. We bieden in overleg presentaties op maat aan.

Onderwerpen en vragen die regelmatig terug komen zijn:

  • Wat zegt de Bijbel over migratie, vluchtelingen en vreemdelingen?
  • God's liefde voor en omzien naar vluchtelingen.
  • Hoe kom ik in contact met moslims?
  • Wat kan ik praktisch betekenen voor vluchtelingen? Hoe kan Gave Veste hierbij helpen?
  • Vluchtelingen & de Vervolgde Kerk

Jeugd/tieneravond

Een andere leuke optie is dat we langskomen komen  tijdens de jeugd/tieneravond van je gemeente. Nodig ons zeker uit voor een programma op maat voor jongeren.

Nodig ons uit

Wil je graag dat Gave Veste een presentatie of preek komt geven in de zondagsdienst of tijdens een andere bijeenkomst? Neem dan contact op met Jelle Rijkeboer via info@gaveveste.be of bellen via 0483 / 319925

Als richtbedrag voor een preek/presentatie noemen we €50 sprekersvergoeding. Dit bedrag komt ten goede aan de werking van Gave Veste. Ten behoeve van de spreker zelf vragen we een kilometervergoeding van €0,25 per kilometer.

Enkele sprekers van Gave Veste die je kan uitnodigen: