AL MASSIRA

Logo-Al-Massira

Wat is Al Massira?

Al Massira is een cursus om mensen op weg te helpen in hun zoektocht naar de Waarheid. Jezus (de Messias) ondernam een wandeltocht naar een plaats genaamd Emmaüs. Hij ging op pad met twee vrienden die op zoek waren naar antwoorden op actuele, brandende vragen. Door de tekenen van de profeten uit te leggen gaf Hij hun de antwoorden die ze zochten.

Al Massira wil kleine vriendengroepen van Arabisch, Farsi-sprekenden en andere talen op een soortgelijke manier mee op reis nemen. Het reisdoel is het vinden van antwoorden op levensvragen die de ware identiteit van de Messias onthullen.

Al Massira-training in België

Meer nog dan de Alpha-cursus richt deze cursus zich op mensen met een achtergrond in het Midden-Oosten. Tijdens de Al Massira training kan je kennis maken met Al Massira en toegerust worden om zelf de cursus te geven. Je krijgt hiervoor ook alle films en andere materialen mee naar huis.

Al Massira blijkt wereldwijd een krachtig middel te zijn voor mensen uit het Midden Oosten om Jezus Christus te leren kennen als hun persoonlijk verlosser. Sinds kort is de cursus ook beschikbaar in gesproken Farsi waardoor hij uitstekend te gebruiken is met de vele Iraanse en ook Afghaanse asielzoekers. Als je contacten hebt met Arabisch sprekenden of anderen uit het Midden Oosten of Afrika dan is de Al Massira cursus de ideale manier om het goede nieuws met hen te delen. De cursus wordt ook steeds meer gebruikt om de fundamenten van het christelijk geloof te delen met jonge gelovigen.

Mee op reis?

In samenwerking met Al Massira Nederland geeft Gave Veste de Al Massira training in België. Herman Aerts is opgeleid om de training voor nieuwe cursusgevers te geven. Na de tweedaagse training helpt/coacht hij cursisten om de Al Massira cursus ook daadwerkelijk te geven.

Talen audio: 
Arabisch, Engels, Frans, Chinees, Italiaans, Farsi, Somalisch en Turks (aanbod wordt constant uitgebreid).

Talen ondertitels: alle bovenstaande talen en aangevuld met  Nederlands, Frans, Duits, Portugees, Spaans, Grieks (Modern), Koreaans, Zweeds, Fins en Noors.

Volgende Training

Training Events

Limburg
Voorjaar 2024

Antwerpen 
Najaar 2024

Meer info: https://www.almassira.nl/of herman.aerts@almassira.org of 0487 58 40 01

Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen indien je interesse hebt in een infoavond of training bij jou in de buurt.