ZOMERKAMPEN

wg 2014dec, p11Moeder en kind3

ZOMERKAMPEN (EJV & PJV)

Het Evangelisch Jeugdverbond Vlaanderen (EJV) en Pinkster Jeugd Vlaanderen (PJV) organiseren activiteiten voor jeugd waaronder elk jaar zomerkampen voor kinderen en tieners. Gave Veste werkt met hen samen om te zorgen dat vluchtelingenkinderen ook een toffe zomerkampweek beleven en kennis maken met het evangelie.

Een lange vakantie in een asielcentrum of een klein appartementje is immers vaak geen pretje voor kinderen. Tijdens de lange zomermaanden is afleiding welkom. Zo zijn er speciaal voor deze kinderen en tieners toffe en betaalbare kampen! Zij genieten van een kampweek vol met leuke activiteiten: slapen in een kamphuis, samen eten en de afwas doen, samen zingen, bidden, spelen, sporten... maar ook stil zijn en luisteren naar wat God hen vertelt.

"De zomer kan lang duren voor veel vluchtelingenkinderen. Met jouw hulp kunnen ze naar een zomerkamp van het EJV of het PJV"

Meer informatie en aanmelden

Elk voorjaar vind je op deze website en onze Facebookpagina meer informatie over de zomerkampen. Mogelijk ken jij gezinnen met vluchtelingenkinderen van 6 - 16 jaar? Gave Veste helpt je graag om hen op kamp te laten gaan.

Alle kinderen zijn welkom mits de ouders akkoord gaan met de christelijke identiteit van de kampen (luisteren naar Bijbelverhalen, samen bidden en zingen). Van de kinderen wordt verwacht dat ze (beperkt) Nederlands spreken en gedurende de hele kampweek aanwezig. Gave Veste wil asielzoekerskinderen de juiste aandacht geven. Daarom besteden we aan de aanmelding voldoende tijd. Het aanmeldingsformulier kan u krijgen via onderstaande (brug)personen.

Kinderen uit asielcentra/LOI of hen die net een verblijfsstatus ontvingen, krijgen een sterk gereduceerde kampprijs. De brugpersonen vertellen je hier alles over.

Voor vragen, bijkomende informatie of een aanmelding, neem zeker contact op met

Aanmelden kan door direct contact op te nemen met de brugpersonen of door op deze website het aanmeldformulier in te vullen. Hierna neemt Eline of Stijn contact met je op.

Visiefilmpje Gave Veste

In samenwerking met het EJV - Evangelisch Jeugdverbond hebben Eline, Karen en Hasse een filmpje opgenomen over het werk van Gave Veste. Hasse heeft een dagje meegelopen met Eline en vertelt enthousiast over het werk van gave Veste. Met dank aan Kaj Ockels voor de montage.

Geplaatst door GAVE VESTE VZW op Woensdag 4 april 2018

Zomerkampen 2023

Hieronder is een overzicht van de zomerkampen voor 2023.

Deelnemende EJV zomerkampen 2023

Kamp Data Leeftijd Meer informatie Contactpersoon
EJV Kinderkamp BAL (Beringen) 1 juli - 8 juli 8 - 12 jaar https://ejv.be/kinderkamp-bal eline.hoolsema@ejv.be
EJV Kinderkamp WOV 1 (Nismes) 2 juli – 8 juli 7 – 12 jaar https://ejv.be/kinderkamp-wov eline.hoolsema@ejv.be
EJV Amougies Kinderkamp (Amougies) 16 - 22 juli 6 – 12 jaar https://ejv.be/kinderkamp-amougies eline.hoolsema@ejv.be
EJV Kadettenkamp (Genval) 20 augustus- 26 augustus 9-12 jaar https://ejv.be/kadettenkamp eline.hoolsema@ejv.be
Kamp
EJV Hosea-Zomerkamp (Amougies) 23-29 juli 13 – 15 jaar https://ejv.be/hosea-zomerkamp eline.hoolsema@ejv.be
EJV Tienerkamp Gierle 1 (Gierle) 2-8 juli 13 – 15 jaar https://ejv.be/jong/kampen/tienerkampen-gierle/ eline.hoolsema@ejv.be
EJV Tienerkamp Gierle 2 (Gierle) 9-15 juli 13 – 15 jaar https://ejv.be/jong/kampen/tienerkampen-gierle/ eline.hoolsema@ejv.be
EJV Kom&Zie Tienerkamp (Genval) 5 -12 augustus 13 – 15 jaar https://ejv.be/kids/kampen/komzie-kinderkamp/ eline.hoolsema@ejv.be
Kamp met de leukste glimlach (Maasmechelen) 30 juli - 4 augustus 7 - 30 jaar https://ejv.be/kids/kampen/kamp-met-de-leukste-glimlach/ eline.hoolsema@ejv.be

Deelnemende PJV zomerkampen 2023

Kamp Data Geboortejaar Meer informatie Contactpersoon
PJV Zeekamp - Blankenberge 2 - 7 juli 2011-2017 https://pjv.be/activiteit-details/zeekamp secretariaat@pjv.be
PJV Kriebelkamp- Kasterlee 16 - 22 juli 2015-2017 https://pjv.be/activiteit-details/kriebelkamp1 secretariaat@pjv.be
PJV Omniokamp - Kasterlee 16 – 22 juli 2011-2014 https://pjv.be/activiteit-details/omniokamp secretariaat@pjv.be
PJV Kidaz- Kasterlee 16 - 22 juli 2017 of eerder https://pjv.be/activiteit-details/kidazkamp secretariaat@pjv.be
PJV Creakamp - Kasterlee 16 - 22 juli 2011-2014 https://pjv.be/activiteit-details/creakamp secretariaat@pjv.be
PJV Themakamp - Dilsen-Stokkem 12 - 18 augustus 2006-2010 https://pjv.be/activiteit-details/themakamp secretariaat@pjv.be
PJV Jeugdtentenkamp - Lierneux 30 juli - 6 augustus 1993-2005 https://pjv.be/activiteit-details/jeugdtentenkamp secretariaat@pjv.be

Aanmelden via dit formulier, Eline of Stijn nemen vervolgens contact op: deelnemersfiche.  Zij maken op basis daarvan de inschrijving verder in orde. Een aantal weken voor de start van het kamp ontvangt u de meeneemlijst.

De kostprijs wordt steeds berekend op basis van de persoonlijke situatie. We maken hiervoor gebruik van dit kostenplaatje.