ZOMERKAMPEN

wg 2014dec, p11Moeder en kind3

ZOMERKAMPEN (EJV & PJV)

Het Evangelisch Jeugdverbond Vlaanderen (EJV) en het Pinkster Jeugdverbond Vlaanderen (PJV) organiseren elk jaar zomerkampen voor kinderen en tieners. Gave Veste werkt met hen samen om te zorgen dat vluchtelingenkinderen ook een toffe zomerkampweek beleven en kennis maken met het evangelie.

Een lange vakantie in een asielcentrum of een klein appartementje is immers vaak geen pretje voor kinderen. Tijdens de lange zomermaanden is afleiding welkom. Zo zijn er speciaal voor deze kinderen en tieners toffe en betaalbare kampen! Zij genieten van een kampweek vol met leuke activiteiten: slapen in een kamphuis, samen eten en de afwas doen, samen zingen, bidden, spelen, sporten... maar ook stil zijn en luisteren naar wat God hen vertelt.

"De zomer kan lang duren voor veel vluchtelingenkinderen. Met jouw hulp kunnen ze naar een zomerkamp van het EJV of het PJV"

Meer informatie en aanmelden

Elk voorjaar vind je op deze website en onze Facebookpagina meer informatie over de zomerkampen. Mogelijk ken jij gezinnen vluchtelingenkinderen van 6 - 16 jaar? Gave Veste helpt je graag om hen op kamp te laten gaan.

Op de zomerkampen staat het Evangelie van Jezus Christus centraal. Alle kinderen zijn welkom mits de ouders akkoord gaan met de christelijke identiteit van de kampen (luisteren naar Bijbelverhalen, samen bidden en zingen). Van de kinderen wordt verwacht dat ze (beperkt) Nederlands spreken en gedurende de hele kampweek aanwezig. Gave Veste wil asielzoekerskinderen de juiste aandacht geven. Daarom besteden we aan de aanmelding voldoende tijd. Het aanmeldingsformulier kan u krijgen via onderstaande (brug)personen.

Voor vragen, bijkomende informatie of een aanmelding, neem zeker contact op met

Aanmelden kan door direct contact op te nemen met de brugpersonen of door op deze website het aanmeldformulier in te vullen.

Visiefilmpje Gave Veste

In samenwerking met het EJV - Evangelisch Jeugdverbond hebben Eline, Karen en Hasse een filmpje opgenomen over het werk van Gave Veste. Hasse heeft een dagje meegelopen met Eline en vertelt enthousiast over het werk van gave Veste. Met dank aan Kaj Ockels voor de montage.

Geplaatst door GAVE VESTE VZW op Woensdag 4 april 2018

Zomerkampen 2020

Hieronder is een overzicht van de zomerkampen voor 2020.

Kampen voor kinderen (6-12 jaar)

Kamp   Data Leeftijd
EJV Kinderkamp BAL  3 juli - 10 juli 8 – 12 jaar
EJV Kinderkamp WOV (Nismes)  5 juli - 11 juli 7 – 12 jaar
EJV Amougies Kinderkamp 19- 25 juli 7 – 12 jaar
PJV Kriebelkamp (Kasterlee) 19 – 25 juli 6 – 8 jaar
PJV Omniokamp (Kasterlee) 19 – 25 juli 9 – 12 jaar
PJV Creakamp (Kasterlee) 19 – 25 juli 9 – 12 jaar
EJV Kadettenkamp (Genval) 16 -22 augustus 10 – 12 jaar
PJV Inclusiefkamp (KAsterlee)
voor kinderen met bijzondere noden
19 – 25 juli 6+


Kampen voor tieners (12-16 jaar) 

Kamp Data Leeftijd   
EJV Tienerkamp Gierle 1  4 – 11 juli 13 – 15 jaar
EJV Tienerkamp Gierle 2  11 - 18 juli 13 – 15 jaar
EJV Kom&Zie Tienerkamp (Genval)  1 – 8 augustus 13 – 15 jaar
PJV Themakamp (Dilsen-Stokkem) 12 – 19 augustus 13 – 17 jaar