ZOMERKAMPEN

wg 2014dec, p11Moeder en kind3

ZOMERKAMPEN (EJV & PJV)

Het Evangelisch Jeugdverbond Vlaanderen (EJV) en Pinkster Jeugd Vlaanderen (PJV) organiseren activiteiten voor jeugd waaronder elk jaar zomerkampen voor kinderen en tieners. Gave Veste werkt met hen samen om te zorgen dat vluchtelingenkinderen ook een toffe zomerkampweek beleven en kennis maken met het evangelie.

Een lange vakantie in een asielcentrum of een klein appartementje is immers vaak geen pretje voor kinderen. Tijdens de lange zomermaanden is afleiding welkom. Zo zijn er speciaal voor deze kinderen en tieners toffe en betaalbare kampen! Zij genieten van een kampweek vol met leuke activiteiten: slapen in een kamphuis, samen eten en de afwas doen, samen zingen, bidden, spelen, sporten... maar ook stil zijn en luisteren naar wat God hen vertelt.

"De zomer kan lang duren voor veel vluchtelingenkinderen. Met jouw hulp kunnen ze naar een zomerkamp van het EJV of het PJV"

Meer informatie en aanmelden

Elk voorjaar vind je op deze website en onze Facebookpagina meer informatie over de zomerkampen. Mogelijk ken jij gezinnen met vluchtelingenkinderen van 6 - 16 jaar? Gave Veste helpt je graag om hen op kamp te laten gaan.

Alle kinderen zijn welkom mits de ouders akkoord gaan met de christelijke identiteit van de kampen (luisteren naar Bijbelverhalen, samen bidden en zingen). Van de kinderen wordt verwacht dat ze (beperkt) Nederlands spreken en gedurende de hele kampweek aanwezig. Gave Veste wil asielzoekerskinderen de juiste aandacht geven. Daarom besteden we aan de aanmelding voldoende tijd. Het aanmeldingsformulier kan u krijgen via onderstaande (brug)personen.

Kinderen uit asielcentra/LOI of hen die net een verblijfsstatus ontvingen, krijgen een sterk gereduceerde kampprijs. De brugpersonen vertellen je hier alles over.

Voor vragen, bijkomende informatie of een aanmelding, neem zeker contact op met

Aanmelden kan door direct contact op te nemen met de brugpersonen of door op deze website het aanmeldformulier in te vullen. Hierna neemt EJV of PJV contact met je op.

Visiefilmpje Gave Veste

In samenwerking met het EJV - Evangelisch Jeugdverbond hebben Eline, Karen en Hasse een filmpje opgenomen over het werk van Gave Veste. Hasse heeft een dagje meegelopen met Eline en vertelt enthousiast over het werk van gave Veste. Met dank aan Kaj Ockels voor de montage.

Geplaatst door GAVE VESTE VZW op Woensdag 4 april 2018

Zomerkampen 2024

Hieronder is een overzicht van de zomerkampen voor 2023.

Deelnemende EJV zomerkampen 2024

Kinderkampen Data Leeftijd Meer informatie Contactpersoon
Kinderkamp WOV 7 juli – 13 juli 7 – 12 jaar https://ejv.be/kinderkamp-wov michele.goosens@ejv.be
Hosea-Zomerkamp 21-27 juli 10 – 12 jaar https://ejv.be/hosea-zomerkamp michele.goosens@ejv.be
Kunstenkamp Primo 22 - 27 juli 10 – 14 jaar https://ejv.be/kunstenkamp michele.goosens@ejv.be
Kom & Zie Kinderkamp 11-17 augustus 8-12 jaar https://ejv.be/kom&zie-kinderkamp michele.goosens@ejv.be
Kadettenkamp 18- 24 augustus 9-12 jaar https://ejv.be/kadettenkamp michele.goosens@ejv.be
Tienerkampen
Tienerkamp Gierle 1 (Gierle) 7-13 juli 13 – 15 jaar https://ejv.be/jong/kampen/tienerkampen-gierle/ michele.goosens@ejv.be
Tienerkamp Gierle 2 (Gierle) 14-20 juli 13 – 15 jaar https://ejv.be/jong/kampen/tienerkampen-gierle/ michele.goosens@ejv.be
Kunstenkamp Secundo 15-20 juli 14-18 jaar https://ejv.be/kunstenkamp michele.goosens@ejv.be
Hosea Zomerkamo 21-27 juli 13-15 jaar https://ejv.be/hosea-zomerkamp michele.goosens@ejv.be
Kom & Zie Jongerenkamp 31 juli - 7 augustus 16-20 https://ejv.be/kom&zie-jongerenkamp michele.goosens@ejv.be
Kom & Zie Tienerkamp 3 -8 augustus 13 – 16 jaar https://ejv.be/kids/kampen/komzie-kinderkamp/ michele.goosens@ejv.be
Kamp met de leukste glimlach (Maasmechelen) 28 juli - 2 augustus 7 - 30 jaar https://ejv.be/kids/kampen/kamp-met-de-leukste-glimlach/ michele.goosens@ejv.be

Deelnemende PJV zomerkampen 2024

Informatie m.b.t. PJV-kampen volgt z.s.m.
Kamp Data Geboortejaar Meer informatie Contactpersoon
PJV Zeekamp - Blankenberge 30 juni - 5 juli 2012-2018 https://pjv.be/activiteit-details/zeekamp secretariaat@pjv.be
PJV Kriebelkamp- Kasterlee 21- 27 juli 2016-2018 https://pjv.be/activiteit-details/kriebelkamp1 secretariaat@pjv.be
PJV Omniokamp - Kasterlee 21 – 27 juli 2012-2015 https://pjv.be/activiteit-details/omniokamp secretariaat@pjv.be
PJV Kidaz- Kasterlee 21- 27 juli 2018 of eerder https://pjv.be/activiteit-details/kidazkamp secretariaat@pjv.be
PJV Creakamp - Kasterlee 21 - 27 juli 2012-2015 https://pjv.be/activiteit-details/creakamp secretariaat@pjv.be
PJV Themakamp - Dilsen-Stokkem 12 - 18 augustus 2007-2012 https://pjv.be/activiteit-details/themakamp secretariaat@pjv.be
PJV Jeugdtentenkamp - Lierneux 28 juli - 4 augustus 1994-2006 https://pjv.be/activiteit-details/jeugdtentenkamp secretariaat@pjv.be

Aanmelden via dit formulier, EJV of PJV nemen vervolgens contact op: deelnemersfiche.  Zij maken op basis daarvan de inschrijving verder in orde. Een aantal weken voor de start van het kamp ontvangt u de meeneemlijst.

De kostprijs wordt steeds berekend op basis van de persoonlijke situatie. We maken hiervoor gebruik van dit kostenplaatje.