VLUCHTELINGENGEBEDSZONDAG

0001 (4)

Vluchtelingengebedszondag 21 juni 2020

Over heel de wereld bidt de kerk op zondag 21 juni voor vluchtelingen. Je kan meedoen door zelf te bidden of hier in de kerk aandacht voor te vragen. Vraag je gemeenteleiding om hier op zondag 21 juni aandacht aan te besteden.

We hebben ook dit jaar weer een gebedspunten uitgewerkt die jou en je kerk helpen in het gebed. Zowel in PDF als in Powerpoint om in je kerk/kring te gebruiken.

Liederen zijn in staat om ons gebed te ondersteunen. Daarom hebben we dit jaar ook een document gemaakt voor je met enkele liedsuggesties. Sommige liederen zingen van de Hoop, andere liederen zijn meer een smeekbede.

Vluchtelingen hebben ons gebed hard nodig. Ja, ze hebben ons hart nodig!

Lied uit de Vervolgde Kerk

Introduceer dit prachtige Farsi-lied in je kerk. Dit lied komt uit de Vervolgde Kerk van Iran & Afghanistan. In de diverse ondergrondse kerken zingen onze broeders en zusters dit mooie lied. Nu is er een Nederlandse versie uitgebracht waar Kees Kraayenoord aan meewerkte. Zing jij het straks in Vlaanderen in de kerk?

De muziek en tekst is eenvoudig aan te leren door het muziekteam in de kerk. Het lied via video afspelen is ook mogelijk. Klik hieronder voor:

Partituren
Tekst
Video