VERSTERK HET TEAM

volunteer-2055015_960_720

Kom je het team versterken?

Een toffe manier om iets doen voor vluchtelingen is het versterken van het (kern) team van Gave Veste. Heb je een hart voor vluchtelingen? En heb je 2 tot 30 uur per week tijd? Dan zijn we al die tijd al op zoek naar jou! Bekijk hieronder onze actuele vacatures en mogelijkheden.

 

Kernteam (M/V) minimaal 12 uur per week

Heb jij een hart voor zending onder vluchtelingen? Kom dan ons kernteam versterken. Als lid van het kernteam zijn er veel mogelijkheden bij Gave Veste. We gaan graag met je in gesprek over je wensen, verwachtingen en de mogelijkheden die er zijn bij Gave Veste (ook als het gaat om advies in het opzetten van een achterban voor giften en gebed).

Veldwerk
De kern van het werk van Gave Veste: samen met lokale teams werkingen opstarten en begeleiding. Als veldwerker ben je praktisch bezig om werkingen met vluchtelingen op te zetten. Meer informatie.

Penningmeester (M/V) 8 uur per maand

De Raad van Bestuur is op zoek naar een penningmeester. De penningmeester is lid van de Raad van Bestuur.

Het grootste deel van onze boekhouding is uitbesteed aan ABC-ministeries, dit bespaart de penningmeester veel werk. De penningmeester overziet de financiën bij Gave Veste en stelt samen met het Dagelijks Bestuur de begrotingen op en de penningmeester ziet toe op een correcte naleving hiervan.

De Raad van Bestuur vergadert maximaal één keer per twee maanden op vrijdag in de voormiddag op kantoor van Gave Veste in Mechelen.

Ben je financieel onderlegd en heb je een hart voor vluchtelingen? Dan ben je van harte welkom om hier eens verder over door te spreken. Stuur een mail naar info@gaveveste.be Ook voor meer informatie.