VERSTERK HET TEAM

volunteer-2055015_960_720

Kom je het team versterken?

Een toffe manier om iets doen voor vluchtelingen is het versterken van het (kern) team van Gave Veste. Heb je een hart voor vluchtelingen? En heb je 2 tot 30 uur per week tijd? Dan zijn we al die tijd al op zoek naar jou! Bekijk hieronder onze actuele vacatures en mogelijkheden.

 

Kernteam (M/V) minimaal 12 uur per week

Heb jij een hart voor zending onder vluchtelingen? Kom dan ons kernteam versterken. Als lid van het kernteam zijn er veel mogelijkheden bij Gave Veste. Zo is er veldwerk, coördinatiewerk en/of administratief werk. Je helpt mee aan de uitbouw van de werking. Vanaf kantoor of in het veld ondersteun je de zending onder onbereikte volken in eigen land. We gaan graag met je in gesprek over je wensen, verwachtingen en de mogelijkheden die er zijn bij Gave Veste (ook als het gaat om advies in het opzetten van een achterban voor giften en gebed).

Coördinatie
Samen de visie van Gave Veste uitbouwen. Coördineer diverse projecten en werking of helpt ze opstarten. Je werkt nauw samen met de directeur om de werking van Gave Veste te verzekeren. Meer informatie.

Administratief
Om Gave Veste en het vele werk te laten draaien is een goede administratie cruciaal. Een toffe zendingsfunctie voor mensen met secretariële talenten! Meer informatie.

Veldwerk
De kern van het werk van Gave Veste: samen met lokale teams werkingen opstarten en begeleiding. Als veldwerker ben je praktisch bezig om werkingen met vluchtelingen op te zetten. Meer informatie.

Wervingsmedewerker (M/V) 4 uur per maand

Ben jij een makkelijke prater aan de telefoon? Dan willen we je graag in ons team! Als wervingsmedewerker kun je vanuit huis (of gezellig bij ons op kantoor) werken. Het gaat om bellen naar kerken en gemeenten voor het aanbod van (s)preekbeurten, presentaties en cursussen. Is dit iets voor jou? Mail dan naar jelle@gaveveste.be