ORGANISEER EEN ACTIE

gaveveste-musicforlife_web

Organiseer een leuke/warme actie

Het kan erg samenbindend zijn voor een gemeente om samen in actie te komen. We dagen je daarom uit: organiseer een leuke actie voor Gave Veste! We doen elk jaar mee met de Warmste Week. Grijp dat zeker aan om een warme actie op te zetten.

Organiseer bijvoorbeeld met elkaar een (lange) wandeling, organiseer een etentje, houd een sponsorloop, doet iets wat bij je past. En natuurlijk: iets dat geld oplevert. Zo werk je aan een hechtere gemeente én steun je het christelijk werk onder vluchtelingen. Vergeet niet een leuke foto/video te maken van de activiteit zodat die, als je daar toestemming voor geeft, gedeeld kan worden op de Facebookpagina van Gave Veste.

Je kan een warme actie registeren voor Gave Veste via deze link. Voor vragen of promotiemateriaal mag je mailen naar jelle@gaveveste.be

De warmste week: hoe werkt het?

Als je een actie wil organiseren voor De Warmste Week moet je dit registeren via https://mijnwarmsteweek.dewarmsteweek.be/acties/nieuw

Gelieve de opbrengst van jouw actie voor 24 december 2019 over te maken via dewarmsteweek.be. Log in op je persoonlijk dashboard, selecteer je actie, klik door op ‘Mijn betaling’ en voer de betaling uit. Zo breng je ons op de hoogte van wat jouw actie heeft opgebracht en kunnen we jouw opbrengst meetellen in het totaalbedrag van De Warmste Week 2019. Begin januari 2020 zorgt De Koning Boudewijnstichting ervoor dat het geld van jouw actie goed terecht komt bij jouw goede doel. Heb je op 24 december 2019 nog geen zicht op het totaalbedrag van jouw actie, dan vragen we om jouw storting zo snel mogelijk zeker in orde te brengen via dewarmsteweek.be. Het is niet de bedoeling om de opbrengst van je actie rechtstreeks aan jouw goed doel overmaken.

Bij Gave Veste kan je terecht voor allerlei promotiematerialen. Nodig ook gerust één van onze teamleden uit om langs te komen bij je actie.

Inspiratie

Laat je inspireren door eerdere acties.

  • Pannenkoekenactie

VZW Op weg heeft tijdens de warmste week een pannenkoekenactie georganiseerd. De actie heeft een mooi bedrag opgeleverd voor Gave Veste.

  • Benefiet Zandkunst

De Evangelische Kerk in Aarschot heeft een benefiet georganiseerd voor Gave Veste. Een zandkunstenaar heeft live-opgetreden met simultaan zang van een Vlaamse artiest.

  • Kerstkaarten voor Gave Veste

Lara Versluys heeft kerstkaarten gemaakt die ze verstuurt naar vrienden met de vraag om een donatie voor Gave Veste.

20181211_105827 (1)