Wat doet
David bij Gave Veste?

 Coördinatie Mahabba

 Toerusting

David bij Gave Veste

Ik coördineer Mahabba, het nieuwe gebedsinitiatief van Gave Veste. De visie van Mahabba is om elke christen te motiveren en mobiliseren om hun moslim naaste lief te hebben. Wij willen christenen van verschillende achtergronden in een bepaalde stad of buurt samenbrengen om regelmatig te gaan bidden voor hun moslim kennissen.
Mijn verlangen is dat de kerk in België groeit in haar liefde voor de onbekenden, de vreemdelingen en de vluchtelingen in ons midden en op deze manier een getuigenis van Christus mag zijn.
‘Want mijn huis zal een huis van gebed genoemd worden voor alle volken’ Jesaja 56:7

´´Ik heb de kerk van Christus lief en ik geloof dat zij het middel is waardoor God Zijn heerlijkheid en genade zichtbaar maakt hier op aarde´´

Coördinatie Mahabba

Samen met de stuurgroep zet ik me in om nieuwe Mahabba groepen te stichten in België alsook de huidige groepen bij te staan. Ik zoek mensen op met een hart voor moslims die deel willen uitmaken van een Mahabba groep. Ik volg de groepen op door te overleggen met de coördinators van de verschillende groepen. Mijn vrouw en ik leiden de Mahabba groep in Kortrijk.

Het Mahabba-netwerk in België is snel aan het groeien. Inmiddels zijn er al zeven gebedsgroepen actief.

´´Ik bid voor levens die mogen worden veranderd door een ontmoeting met de verrezen Heer´´

Toerusting

Ik bezoek diverse kerken om toerusting te geven over een christelijke houding t.o.v. de islam in België. Ik geef predikingen over dit thema alsook meer uitgebreide cursussen en workshops.

Persoonlijke contacten

Uiteraard probeer ik zelf een getuigenis te zijn. Ik geniet van goede vriendschappen met meerdere moslims van verschillende culturele achtergronden. Zo leer ik in de praktijk wat het betekent om als discipel van Jezus om te gaan met moslims.

Mahabba Video

David and Holly
20160220_155523 (1)
Mahabba Brussel launch
20160326_170925
20160220_122821

Steun het werk van David
BE57 7390 1788 0535
t.n.v. Gave Veste vzw met vermelding van: Gift werk David

Mahabba Netwerk Conferentie

Op zaterdag 5 oktober vindt de eerste Mahabba Netwerk Conferentie plaats. Van harte welkom! We beginnen met een tijd van tweetalige lofprijs (NL/FR) gevolgd door een moment van onderwijs. In de namiddag zijn er verschillende workshops waarin we samen nadenken over hoe we ons geloof kunnen delen in bepaalde situaties, bijvoorbeeld op het werk, op […]

Workshop Go Belgium Go Conferentie

David geeft op zaterdag 19 januari 2019 een workshop tijdens de GoBelgiumGo-conferentie in Haacht. David gaat spreken over onbereikte volken in België. Go Belgium Go Conferentie Zaterdag 19 januari 2019 locatie: Christengemeente Emmanuel – 3150 Haacht van 10 – 17 uur. Het doel van de Go Belgium Go conferentie is om christenen van alle leeftijden, op […]

NIEUWSBRIEF DAVID

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden van David Meld je dan aan voor zijn nieuwsbrief
AANMELDEN