(FARSI)BIJBELSTUDIE

writing-person-reading-religion-bible-christianity-703969-pxhere.com

Farsi-Bijbelstudie in Antwerpen

Gave Veste organiseert samen met een Farsi-sprekende evangelist en leraar een Bijbelstudie in het Farsi. De Bijbelstudie wordt elke eerste en derde zaterdag van de maand gegeven in Antwerpen-Deurne. Gave Veste ondersteunt de Bijbelstudie op organisatorisch en praktisch vlak.

Aan de Bijbelstudie doen bijna 50 deelnemers mee. Wegens de coronamaatregelen gaan de studies op dit moment online door. Hierbij sluiten veel christenen uit Iran aan! 

Tijdens de Bijbelstudie leren de deelnemers de fundamenten van het christelijke geloof kennen in hun eigen taal. Het is belangrijk voor mensen uit een andere, vaak Islamitische achtergrond, om de basisdefinities heel goed te snappen en te begrijpen. De meeste deelnemers hebben het evangelie al ergens gehoord. Ze komen van verschillende kerken en achtergronden.

"De waarheid van God maakt vrij. Help mee om onbereikte volken te bereiken in België."

Wat, waarom en hoe?

De Bijbelstudie is er op gericht hen vaste grond te geven.  Veel pas bekeerden met een islamitische achtergrond bekijken het geloof nog vanuit die achtergrond. De Farsi-Bijbelstudie is er op gericht om het christelijke geloof echt te leren kennen zonder het effect van de Islam.

Een van de doelen is dat de deelnemers op lange termijn zelf dienaar worden voor de kerk. Dat kan alleen als ze een goede basis hebben en onafhankelijk van de Farsi-Bijbelstudie verder wandelen en groeien in het geloof.

Ken je Farsi-sprekenden die net tot geloof zijn gekomen of nog midden in het proces van bekering zitten? Of zijn er Farsi-sprekenden in de kerk die behoefte hebben aan een Bijbelstudie in hun eigen taal? Laat het ons weten via info@gaveveste.be of bel naar Jelle Rijkeboer 0483 / 31 99 25. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

33614874_2097374230543103_1657610553075433472_o