VACATURE VELDWERKER

Mees fotografie

Mees Fotografie

Versterk het team veldwerkers

Gave Veste is op zoek naar werkers voor de zending onder onbereikte volken in België.

Heb jij een hart voor zending onder vluchtelingen? Kom dan ons kernteam versterken. Als lid van het kernteam zijn er veel mogelijkheden bij Gave Veste.

Veldwerker

Als veldwerker help je mee op werkingen op te zetten doorheen heel Vlaanderen. Dit kan natuurlijk ook bij jou om de hoek! Als veldwerker leg je de verbinding tussen lokale kerken, vrijwilligers, opvangcentra en vluchtelingen. Je coördineert een werking en betrekt hierbij lokale christenen. Een werking kan van alles omvatten. Denk aan tienerwerk, vrouwenwerk, fietslessen, taallessen, kinderclubs, Bijbelstudie, stadswandelingen, fotograferen, samen voetballen... Kortom, allerlei verschillende manieren om relaties aan te gaan met vluchtelingen.

Vanuit die relaties kan je als christen Geloof en een Hoop Liefde delen. Een veldwerker werkt hierin vermenigvuldigend. Niet alleen deel je zelf, je stimuleert en bemoedigd ook anderen om dit ook te doen.

Gave Veste heeft de nodige expertise in huis om samen met jou aan de slag te gaan en na te denken over de mogelijkheden. je staat er niet alleen voor. Je bent onderdeel van een enthousiast en divers team van medewerkers doorheen heel Vlaanderen.

We gaan graag met je in gesprek over je wensen, verwachtingen en de mogelijkheden die er zijn bij Gave Veste (ook als het gaat om advies in het opzetten van een achterban voor giften en gebed). We verwachten dat je minimaal 12 uur per week beschikbaar bent voor Gave Veste.

Kom gerust een langs op kantoor om hier over door te spreken. Om af te spreken of voor meer informatie mag je mailen naar jelle@gaveveste.be