SPAARHUISJE

Spaarhuisje

Spaarhuis-actie, hoe werkt het?

Spaar mee voor Gave Veste. Vul een spaarhuisje met centen die je over hebt. Een eenvoudige manier om het christelijk werk onder vluchtelingen te steunen. Je kan zelf kiezen voor welk project je wil sparen. Je krijgt van ons een speciale sticker voor op het huisje met daarop het door jou gekozen project. Je krijgt ook een flyer met meer informatie over het project en de mogelijkheden om het spaarhuisje in te leveren.

Hoe kom ik aan een huisje?

Je kan de spaarhuisjes verkrijgen en inleveren op één van de vele conferenties in België, tijdens de activiteiten van Gave Veste en op kantoor. Hieronder de lijst met mogelijkheden:

  • 17 oktober (Workshop Huisvesting)
  • 1 Novemberdag
  • 2-4 november voor medewerkers tijdens het Moeder-en Kindweekend
  • 11 Novemberdag
  • 18 januari 2019, Nieuwjaarsreceptie
  • 11 januari 2019, GoBelgiumGo
  • 1 Meidag (Bijbeldag)

Voor welke projecten kan ik sparen?

Moeder- en Kindweekend

Alleenstaande vluchtelingenvrouwen met kinderen hebben het vaak erg moeilijk. Voor hen is er een ontspannen weekend. Sommigen horen hier voor het eerst het evangelie. Meer weten?

Humanitair Project

Help de meest kwetsbare Syrische christenvluchtelingen. Met jouw steun kan dit project verder gaan. Voor meer informatie, mail naar jelle@gaveveste.be

Zomerkampen EJV & PJV

De zomer kan lang duren voor veel vluchtelingenkinderen. Met jouw hulp kunnen ze naar een zomerkamp van het EJV of het PJV. Dat gun je hen toch? Meer weten?

Farsi-Bijbelstudie

Tientallen Farsi-sprekenden maken met jou steun kennis met Gods Woord. Help mee het evangelie te delen onder onbereikte volken in eigen land. Meer weten?

Hoe lever ik de opbrengst in?

Je kan de opbrengst inleven op één van de bovengenoemde momenten. Uiteraard is het ook mogelijk om het geld over te maken naar:

BE89 7340 2863 2385 t.a.v. Gave Veste vzw. Vermeld hierbij het gekozen project.

Heel erg bedankt voor je steun!

Voor vragen kan je altijd mailen met jelle@gaveveste.be